Vanhapuiston toiminta pohjautuu kristilliseen hengellisyyteen ja ihmiskäsitykseen, jotka näkyvät jokapäiväisessä elämässä. Koska olemme naisten keskus, fokuksemme ja teemamme liittyvät pääsääntöisesti naisena olemisen eri alueisiin, kuten työhön, perheeseen, hyvinvointiin, ihmissuhteisiin, omaan yksilölliseen identiteettiin ja henkiseen kasvuun. Järjestämme säännöllisesti naisille hiljaisia retrettejä, teologian kursseja, mietiskely- ja rukoushetkiä. Ne mahdollistavat jatkuvan kasvamisen omaan tahtiin osana yhteis�ä. Tarjoamme myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen hengelliseen mentorointiin.

Keskuksessa on mahdollisuus tutustua monista eri kulttuureista tuleviin ja erilaisissa elämäntilanteissa oleviin ihmisiin kodinomaisessa ympäristössä. Järjestämme ajankohtaisista aiheista teemailtoja, jotka voivat käsittää niin akateemisia aiheita kuin ammatillisia tai kulttuuriin liittyviä. Lisäksi tarjoamme erilaisia kursseja, kuten kieli- tai ruokakursseja, joiden lomassa ystävystytään ja voidaan kokea monen kaipaamaa yhteisöllisyyttä.

Vanhan Puiston Kulttuurikeskuksen toiminnasta vastaa Kulttuurin ja kehityksen edistämisyhdistys ry (KKE), jonka tarkoituksena on edistää eri kulttuurien tuntemusta ja ymmärrystä Suomessa sekä yhdistää eri maista ja kulttuuripiireistä tulevia ihmisiä.

Voit tukea Vanhapuiston työtä lahjoittamalla tilille.

Vanhan Puiston Kulttuurikeskuksen hengellinen johto on uskottu Opus Deille, katolisen kirkon personaaliprelatuurille.

www.opusdei.fi

katolinen.fi