Vanhan Puiston Kulttuurikeskuksen toiminnasta vastaa Kulttuurin ja kehityksen edistämisyhdistys ry (KKE), jonka tarkoituksena on edistää eri kulttuurien tuntemusta ja ymmärrystä Suomessa sekä yhdistää eri maista ja kulttuuripiireistä tulevia ihmisiä.


Yhdistyksellä on monenlaista toimintaa nuorille Silta-Klubissa ja aikuisille Vanhan Puiston kulttuurikeskuksessa. Tiloissa järjestetään kursseja, kokouksia, seminaareja, jne. Yhdistyksen toimintaan kuuluu mm. vapaaehtoistyö esimerkiksi vammaisten ja vanhusten parissa sekä yhteistyö muiden yhdistysten kanssa. Osallistumme myös kehitysyhteistyöprojekteihin kehitysmaissa olevien aatteellisten yhdistysten kanssa.


Vanhan Puiston Kulttuurikeskuksessa arvostamme paljon ihmisen henkilökohtaista vapautta ja vastuuntuntoa, oikeudenmukaisuutta, solidaarisuutta sekä kunnioitamme syvästi koko ihmisen persoonaa, ruumista ja sielua. Toimintaamme ohjaavat kristilliset perusarvot ja tapahtumat ovat avoimia kaikille, jotka hyväksyvät perusperiaatteet riippumatta heidän uskostaan tai uskonnostaan.Vanhan Puiston Kulttuurikeskuksen hengellinen johto on uskottu Opus Deille, katolisen kirkon personaaliprelatuurille.


www.opusdei.fi

katolinen.fi

Kulttuurin ja Kehityksen Edistämisyhdistys Ry